Contactează-ne: +373 22 920 320
Donează

Distribuirea Truselor de Prim-Ajutor / Acting Safe for Older Generation

O altă intervenție în cadrul proiectului Acționăm Protejând Generația Vârstnică / Acting Safe for Older Generation, finanțat de către organizația de caritate ”Biserica Lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă” (LDS Charity) a fost procurarea și distribuirea truselor de prim-ajutor.

În aprilie 2021, au fost achiziționate și distribuite 300 de truse de prim-ajutor pentru echipele multidisciplinare. O trusă de prim-ajutor bine aprovizionată a ajutat la gestionarea eficientă a furnizării de servicii de îngrijire la domiciliu în prevenirea infecției cu COVID-19.

Astfel, prin implementarea proiectului, am sprijinit echipele multidisciplinare (asistenți medicali, asistenți sociali, îngrijitori) oferindu-le pachete de prim-ajutor. În urma implementării proiectului, s-a contribuit la reducerea efectelor negative ale COVID-19 asupra echipei multidisciplinare, a persoanelor în vârstă și a îmbunătățit calitatea vieții persoanelor în vârstă și a îmbătrânirii active, acordând atenția cuvenită sprijinului local și împuternicind îngrijitorii locali să ofere împreună cu servicii socio-psihologice-atenție, îngrijire și sprijin.

Distribuie acest articol:

Facebook   Twitter    
Uncategorized @ro 27 mai 2021