Contactează-ne: +373 22 920 320
Donează

Curățătoria Ecologică / Acting Safe for Older Generation

Acționăm  Protejând Generația Vârstnică, finantat de către  organizatia de caritate “Biserica Lui Isus Hristos  a Sfinților din Zilele din Urmă“ (LDS Charity).

Scopul proiectului este prestarea serviciilor sociale la preț redus sau gratuit necesare îmbunătățirii calității vieții persoanelor social-vulnerabile din com.Roșietici, r-ul Floresti.

Serviciile de spălătorie a Curățătoriei Ecologice  sunt oferite gratuit celor mai vulnerabili vârstnici și persoanelor cu dizabilități. Împreună cu Asistența  socială din comunitate, au fost selectate circa 800 de persoane care pot beneficia gratuit. Restul populației locale beneficiază de servicii de spălătorie pentru un anumit cost.

Grație bunei colaborări a Asociației Obștești HOMECARE cu Primăria comunei Roșietici  împreună am reușit la soluționarea problemei sociale din localitate prin: crearea de locuri de muncă pentru femeile din mediul rural și prin îmbunătățirea standardele de viață atât a membrilor din localitățile rurale ale raionul Florești, cât și prestarea  serviciilor pentru persoanele vulnerabile.

Curațătoria Ecologică acorda următoarele servicii sociale comunitare necesare populației din mediul rural, precum ar fi:

– Curațarea, restaurarea și decontaminarea pernelor;

– Coaserea și schimbarea coșului de pernă;

– Curățarea și recondiționarea plapumelor umplute cu pene și puf.

Distribuie acest articol:

Facebook   Twitter    
Uncategorized @ro 9 septembrie 2021