Contactează-ne: +373 22 920 320
Donează

Asociația Obștească HOMECARE lansează campania de colectarea de fonduri „Dăruiește bucurii de sărbători !”

Se apropie luminoasele sărbatori de iarnă și fiecare dintre noi își dorește oamenii dragi alături, împliniri sufletești și speranța că va fi totul bine. Cu părere de rău, mii de bătrâni care trăiesc singuri în condiții foarte dificile și cu durerea că nimeni dintre apropiați nu le mai trece pragul, trăind triști chiar și de sărbători.
Asociația Obștească HOMECARE este de 15 ani alături de bătrinii vulnerabili din Moldova dar spre regret nu poate cuprinde toate nevoile acestora. Despre misiunea și activitățile AO Homecare vă rugăm să accesați pagina web a Asociație www.homecare.md. Anul acesta s-au aprofundat și mai mult probleme de sănătate și sociale cu care se confruntă bătrînii noștri. Astfel, în speranța de a oferi ajutor dar și mici bucurii de sărbători bătrânilor lansăm Campania “Dăruiește bucurii de sărbători”.
Campania se va desfășura în perioada 09 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021 și are ca scop colectarea fondurilor pentru a procura pachete alimentare și truse medicale de prim-ajutor pentru bătrânii rămași singuri și izolați acasă.
Ne propunem să ajutăm cel puțin 1000 de bătrâni de sărbători și pentru aceasta avem nevoie de aprox. 50 000 ( cinci zeci mii) MDL.
Voluntarii noștri prezenți în toată țara, care își îndeplinesc onorabila misiune de a fi alături de bătrîni în perioada pandemie vor asigura livrarea în siguranță a pachetelor alimentare și de prim-ajutor.
Vă invităm să fim împreună în această Campanie și să luminăm sărbătorile bătrânilor nevoiași.
Pentru donații, Vă invităm să accesați pagina www.homecare.md, unde găsiți butonul DONATE și aveți opțiunile de alege suma pe care o donați ( prin metoda paynet) la următorul link: http://homecare.md/doneaza/
sau pe contul Asociației :

Asociația Obștească HOMECARE c/f 1010620003467
Banca Beneficiară BC’MOLDOVA-AGROINDBANK’S.A. suc.’Chisinau-Centru’
Cod BIC AGRNMD2X723
Cod IBAN MD09AG000000022512020283

Vă mulțumim mult anticipat!!

Suntem lumină atât cât continuăm să luminăm, suntem oameni atât timp cât continuăm să ajutăm!

Distribuie acest articol:

Facebook   Twitter    
Uncategorized @ro 17 decembrie 2020