Contactează-ne: +373 22 920 320
Donează

Distribuire Ghid de Suport Psiho-Emoțional pe timp de pandemie / Acting Safe for Older Generation

O activitate de importanță majoră în cadrul proiectului Acționăm Protejând Generația Vârstnică / Acting Safe for Older Generation, finanțat de către organizația de caritate ”Biserica Lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă” (LDS Charity) a fost conceperea unui ghid pentru furnizorii de servicii sociale pe baza protocoalelor Organizației Mondiale a Sănătății, cu aspecte bazate pe suport psiho-emoțional. Acest Ghid a fost destinat să ofere îndrumări cu privire la modul de sprijinire a lucrătorilor din serviciile sociale și împuternicirea acestora să deservească comunitățile în condiții de siguranță sporită în timpul pandemiei COVID-19.
Ghidul respectiv a fost elaborat de experții experților asociației Homecare și a fost contribuția asociației în cadrul parteneriatului. Ghidul a fost elaborat în două compartimente:

  • Furnizarea de servicii medicale și sociale bazate pe protocoalele Organizației Mondiale a Sănătății, în situații de pandemie.
  • Oferirea de sprijin psiho-emoțional.

Inclusiv prin această activitate ne-am propus să minimizăm efectele coronavirusului asupra persoanelor în vârstă și să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor în vârstă, cu specific acordat pe sprijin la nivel local și abilitarea specialiștilor locali pentru a oferi persoanelor suferinde servicii socio-medicale holistice, îngrijiri calitative, atenție și bunătate.

Distribuie acest articol:

Facebook   Twitter    
Uncategorized @ro 26 mai 2021